ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η κριτική των παικτών της Εθνικής

Κριτική παικτών, ομαδική

Το SPORT 24 παραδίδει τον έλεγχο στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας

Τζόρβας: Ανίκητος. Δεν χρειάστηκε να επέμβει πολλές φορές αλλά όταν η μπάλα κατευθύνθηκε στην εστία του αυτός την σταμάτησε.




Σπυρόπουλος: Αμυντικά δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Από την αριστερή πλευρά δεν υπήρξαν ρήγματα, αλλά επιθετικά δεν βοήθησε. Προφανώς είχε τέτοιες εντολές.




Παπασταθόπουλος: Μέχρι να τραυματιστεί ήταν αλάνθαστος.




Μόρας: Έγκαιρες επεμβάσεις τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος. Δεν έκανε το λάθος και δεν έδωσε την δυνατότητα στους Ουκρανούς να μπουν στην περιοχή. Στο τέλος έπαιζε τραυματίας.



Κυργιάκος: Ο ηγέτης της ελληνικής άμυνας. Έβγαινε πρώτος στην μπάλα είτε αυτή ήταν στο πεδίο δράσης του, είτε μακριά από αυτό.




Βύντρα: Ξεκίνησε ως δεξιός μπακ αλλά μετά τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός. Δεν έκανε το λάθος και έδεσε γρήγορα με τους υπόλοιπους.




Πλιάτσικας: Πέρασε αντί του Παπασταθόπουλου και αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ. Με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά της επανάληψης όπου έχασε τον αντίπαλό του σε κάποιες φάσεις ήταν εξαιρετικός.



Κατσουράνης
: Έτρεξε, μάρκαρε και κάλυψε όλους τους χώρους μπροστά από την ελληνική άμυνα. Επιθετικά δεν βοήθησε αλλά αμυντικά έκανε άψογα την δουλειά του.




Καραγκούνης: Δεν ήταν ο γνωστός Καραγκούνης αλλά δεν υστέρησε. Έτρεξε πολύ αλλά δεν κράτησε όσο χρειαζόταν την μπάλα.




Σαμαράς: Κάθε φορά που η μπάλα ήταν στα πόδια του, η Ελλάδα μπορούσε να περιμένει κάποια φάση στην επίθεση. Ο μοναδικός που απειλούσε και ο άνθρωπος που έβγαλε την μαγική κάθετη πάσα για τον Σαλπιγγίδη.




Σαλπιγγίδης: Ακούραστος ο σκόρερ της Εθνικής. Εξαιρετικό τελείωμα στην φάση του γκολ, αλλά γενικά σε όλο τον αγώνα, έτρεξε πολύ και προσπάθησε να φανεί απειλητικός. Στο τέλος γύρισε στην άμυνα και μάρκαρε σαν να ήταν η φυσική του θέση.




Χαριστέας: Δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Όποιες φορές προσπάθησε να βγάλει αντεπίθεση είχε λανθασμένες επιλογές και σωστά αντικαταστάθηκε.



Γκέκας
: Πέρασε στο παιχνίδι πολύ αργά αλλά και πάλι πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του. Δεν σκόραρε αλλά θα το κάνει στο Μουντιάλ.




Τζιόλης: Μπήκε στο παιχνίδι για να ενισχύσει την μεσαία γραμμή και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Μάρκαρε και βοήθησε τον Κατσουράνη στα τρεξίματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ