ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Η κόρη του Κριστιάνο Ρονάλντο χρειάστηκε να κάνει επέμβαση σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας

cristiano
cristiano INSTAGRAM / @CRISTIANO

Η 5χρονη κόρη του Κριστιάνο Ρονάλντο και της συντρόφου του, Χεορχίνα, χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρα από σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, είναι πατέρας, οικογενειάρχης και έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά του. Η 5χρονη Αλάνα Μαρτίνα, κόρη του Κριστιάνο Ρονάλντο και της συντρόφου του, Χεορχίνα, χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση σε νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας.

Ο Πορτογάλος χρειάστηκε να πάει εσπευσμένα την κόρη του στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε Πορτογαλικό περιοδικό. Πρόκειται για την 5χρονη, Αλάνα Μαρτίνα. Μαζί με τη μητέρα της μικρής, Χεορχίνα, την πήγαν σε κλινική στη Σαουδική Αραβία για να υποβληθεί σε σκωληκοειδεκτομή.

Ο CR7 πέρασε ώρες αγωνίας καθώς η κορούλα του πονούσε αρκετά. Δεν έφυγε λεπτό από δίπλα της. Η επέμβαση που υποβλήθηκε η πεντάχρονη κόρη του πήγε καλά.

Μπορεί το συγκεκριμένο χειρουργείο να θεωρείται απλό στον ιατρικό χώρο, όμως το να πάθει το παραμικρό το παιδί σου αποτελεί τον εφιάλτη κάθε γονιού.

Η τεράστια αγωνία που βίωσαν οι γονείς της μικρής έλαβε τέλος. Πλέον έχουν ανακουφιστεί που έληξε η περιπέτεια της υγείας της κορούλας τους και επέστρεψαν σπίτι τους.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ