SUPER LEAGUE 2

Η Κηφισιά επιστρέφει στο Ζηρίνειο μετά από δύο χρόνια

Η Κηφισιά επιστρέφει στο Ζηρίνειο μετά από δύο χρόνια
KIFISIA FC

Η Κηφισιά επιστρέφει στο σπίτι της, καθώς στις 19 Απριλίου θα αντιμετωπίσει στο Ζηρίνειο την Προοδευτική για την 20η αγωνιστική της Super League 2.

Έπειτα από δύο χρόνια η Κηφισιά επιστρέφει στο σπίτι της. Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει στο Ζηρίνειο την Προοδευτική για την 20η αγωνιστική της Super League 2 την Τετάρτη του Πάσχα (19/4).

Η τελευταία φορά που η Κηφισιά έπαιξε στο Ζηρίνειο ήταν στις 11 Ιουλίου του 2021 για την Γ' Εθνική με αντίπαλο τον Ηρόδοτο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κηφισιάς:

"Η αναμονή λαμβάνει τέλος για την Κηφισιά, η οποία είναι έτοιμη να επιστρέψει στο “σπίτι” της. Μετά από 637 ημέρες, η ομάδα μας θα αγωνιστεί ξανά στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς, υποδεχόμενη την Προοδευτική για την 20ή αγωνιστική της Betsson Super League 2 την Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου.

Σχεδόν δύο χρόνια μεσολάβησαν από την τελευταία φορά που η Κηφισιά έπαιξε μπροστά στο κοινό της, σχεδόν δύο χρόνια που περιμέναμε να ξαναβρεθούμε στη φυσική μας έδρα.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε, κάτι το οποίο μας γεμίζει με περηφάνια, χαρά και δύναμη και μας δίνει ακόμη μεγαλύτερα κίνητρα να παλέψουμε για την επίτευξη του μεγάλου φετινού στόχου μας.

Η Κηφισιά είναι πιο δυνατή και πιο έτοιμη από ποτέ για να ανταμείψει το κοινό της και να ξαναζήσει μεγάλες στιγμές στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς".

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ