ΑΓΓΛΙΑ

Η Κάρντιφ θέλει να κάνει την απόλυτη υπέρβαση με τον Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Ουαλίας κόντρα στην Ουκρανία σε ματς για τα playoffs του Μουντιάλ | 5 Ιουνίου 2022
Ο Γκάρεθ Μπέιλ με τη φανέλα της Ουαλίας κόντρα στην Ουκρανία σε ματς για τα playoffs του Μουντιάλ | 5 Ιουνίου 2022 @2022 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αποχώρησε από την Ρεάλ και κυκλοφορεί πλέον ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι, με την ουαλική Κάρντιφ να επιθυμεί να κάνει το "κόλπο γκρόσο" και να τον αρπάξει μέσα από τα χέρια πιο ισχυρών οικονομικά συλλόγων.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ οδήγησε το απόγευμα της Κυριακής την εθνική Ουαλίας στο πρώτο της Μουντιάλ μετά από το 1958 με την επικράτησή της με 1-0 επί της Ουκρανίας, κάνοντας ευτυχισμένους όλους τους συμπατριώτες του.

Δεν αποκλείεται πάντως τη σεζόν που έρχεται να συνεχίσει να συγκινεί τους συμπατριώτες του και σε συλλογικό επίπεδο, αφού μεταξύ των υποψηφίων για να αποτελέσουν τη νέα ομάδα του μετά από την Ρεάλ είναι η Κάρντιφ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, το γεγονός πως ο 32χρονος ηγέτης της εθνικής Ουαλίας είναι ελεύθερος έχει κάνει τους ανθρώπους της Κάρντιφ να ονειρεύονται πως θα μπορέσουν να τον πείσουν να παίξει για πρώτη φορά σε συλλογικό επίπεδο εντός των συνόρων.

Η αποστολή τους μόνο εύκολη δεν είναι αν αναλογιστεί κανείς πως το εβδομαδιαίο κασέ του Μπέιλ στην Ρεάλ ισοδυναμούσε με τους μισθούς όλης της ομάδας της Κάρντιφ, με τους ανθρώπους της Κάρντιφ να σκέφτονται ωστόσο πως γύρω από τον Μπέιλ θα μπορέσει να χτιστεί μία ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή της στην Premier League.

Όσο για το ατού των Ουαλών, αυτό είναι ο ισχυρός δεσμός που ενώνει τον παίκτη και την οικογένειά του με την πόλη, αφού έχει χτίσει μία έπαυλη έξω από αυτήν για να μείνει εκεί όταν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ενώ ο ίδιος αναζητεί μία ομάδα για να επεκτείνει την καριέρα του, με δεδομένο πως θέλει να είναι σε φόρμα ενόψει της συμμετοχής του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον ερχόμενο Νοέμβριο.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΑΛΙΑΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ