ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Η Καρμόνα που χάρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ισπανία αποκάλυψε πώς πληροφορήθηκε το θάνατο του πατέρα της λίγες ώρες αργότερα

Spain's Olga Carmona celebrates after scoring the opening goal during the final of Women's World Cup soccer between Spain and England at Stadium Australia in Sydney, Australia, Sunday, Aug. 20, 2023. (AP Photo/Rick Rycroft)
Spain's Olga Carmona celebrates after scoring the opening goal during the final of Women's World Cup soccer between Spain and England at Stadium Australia in Sydney, Australia, Sunday, Aug. 20, 2023. (AP Photo/Rick Rycroft) AP

Η Όλγα Καρμόνα με το γκολ της χάρισε το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ισπανία, ωστόσο αμέσως μετά πληροφορήθηκε το θάνατο του πατέρα της. Αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη στιγμή που ενημερώθηκε.

Μία από τις ωραιότερες μέρες στη ζωή και την καριέρα της Όλγα Καρμόνα μετατράπηκε από τη μία στιγμή στην άλλη στην πιο λυπητερή. Από εκεί που ήταν το πρόσωπο της ημέρας κι η παίκτρια που χάρισε με το γκολ της το Πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ισπανία, πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα της.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη "Marca" αποκάλυψε πως έμαθε για τον θάνατο του μπαμπά της από την μητέρα της, τη στιγμή που περνούσαν τον έλεγχο των διαβατηρίων στο αεροδρόμιο. "Το έμαθα στο αεροδρόμιο όταν περνούσαμε από έλεγχο διαβατηρίων. Με πήρε τηλέφωνο και μου έδωσε τα νέα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, ήταν μια πολύ δυσάρεστη στιγμή. Ήμασταν όλοι ψηλά πανηγυρίζοντας όσα είχαμε πετύχει και ήταν λίγο σοκ για όλους.

Το ταξίδι ήταν δύσκολο, μου έδωσε πολύ χρόνο να σκεφτώ. Προσπάθησα να απολαύσω μια μοναδική στιγμή και να είμαι με τις συμπαίκτριες μου. Ένιωθα ότι θα ήταν καλύτερα για μένα. Σκέφτηκα ότι το να μείνω σπίτι και να χάσω τη γιορτή στη Μαδρίτη θα μου έδινε περισσότερες σκέψεις και έδωσα προτεραιότητα να έχω το κεφάλι μου απασχολημένο και να συνοδεύω την ομάδα σε αυτόν τον εορτασμό.

Ήταν ένα πολύ περίεργο μείγμα συναισθημάτων, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω με λόγια. Είμαι σίγουρη ότι αυτός από ψηλά με βοήθησε πολύ γιατί αυτό που έγινε εκείνη τη μέρα δεν ήταν φυσιολογικό και σίγουρα μου έδωσε αυτή την ώθηση για να μπει η μπάλα μέσα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ