ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Καραγκιουμρούκ απέλυσε τον Πίρλο τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν

Η Καραγκιουμρούκ απέλυσε τον Πίρλο τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν
@2019 JASON DECROW/AP IMAGES FOR HEINEKEN USA

Άδοξο τέλος είχε η συνεργασία του Αντρέα Πίρλο με την Καραγκιουμρούκ, με τη διοίκηση του τουρκικού συλλόγου να παίρνει την απόφαση να του δείξει την πόρτα της εξόδου τρεις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν.

Η συνεργασία του Αντρέα Πίρλο με την Καραγκιουμρούκ δεν έμελε να στεριώσει, με την τουρκική ομάδα να αποφασίζει να λύσει τη συνεργασία της με τον Ιταλό προπονητή πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν και να το κάνει μάλιστα τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του φετινού τουρκικού μαραθωνίου.

"Από τη στιγμή που δεν θα συνεχίσουμε με τον κύριο Πίρλο και το επιτελείο του τη νέα σεζόν, τους δώσαμε άδεια να αποχωρήσουν νωρίτερα ελπίζοντας πως θα έχουν το χρόνο να προγραμματίσουν το μέλλον τους.

Εμείς από την πλευρά μας θα χρησιμοποιήσουμε τον χρόνο που απομένει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο για να πάρουμε καταρχήν τη νίκη στα ματς που απομένουν αλλά και να σχεδιάσουμε αντίστοιχα το μέλλον μας.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που περάσαμε μία σεζόν με τον Αντρέα και τον ευχαριστούμε για τη συνεισφορά του στον σύλλογο. Του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον!", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Καραγκιουμρούκ, την οποία ο άλλοτε παγκόσμιος πρωταθλητής την αφήνει στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η πρώτη προπονητική εμπειρία του "Maestro" μακριά από την πατρίδα του και η δεύτερη συνολικά σε πάγκο ομάδας, αφού είχε προηγηθεί η παρουσία του στην Γιουβέντους όπου και εκεί είχε απομακρυνθεί έπειτα από μία μόνο σεζόν το 2020-21 (4η η Γιουβέντους, κατέκτησε Κύπελλο Ιταλίας και Super Cup).

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ