Η “καυτή” μούσα της Εθνικής Ιταλίας!

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Euro 2012, η Κλαούντια Ρομάνι έδειξε το πάθος της για την Εθνική Ιταλίας από τις παραλίες του... Μαϊάμι. Απολαύστε την μέσα από photos!
Οι Ιταλοί οπαδοί ζουν και αναπνέουν εδώ και καιρό για το Euro 2012, περιμένοντας μεγάλα πράγματα από την ανανεωμένη “σκουάντρα ατζούρα” του Τσέζαρε Πραντέλι, και στην κατηγορία των φανατικών υποστηρικτών της ανήκει και η Κλαούντια Ρομάνι.
Η σαγηνευτική ηθοποιός και μοντέλο απέδειξε μάλιστα ότι δεν αντέχει χωρίς το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας ούτε στις διακοπές της.
Απόδειξη το γεγονός ότι αν και απολαμβάνει στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στο Μαϊάμι, η 30χρονη έκανε… πασαρέλα στην παραλία φορώντας φανέλα της Εθνικής Ιταλίας, την οποία έβγαλε κάποια στιγμή για να αποκαλύψει τα λευκά εσώρουχά της.
Φυσικά ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι καιροφυλακτούσε για να χαρίσει μερικές ωραίες πόζες στους αμέτρητους… φανς της!