ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Η Γουέστ Χαμ θέλει επιστροφή του Λίνγκαρντ

Ο Λίνγκαρντ πανηγυρίζει γκολ του στο Γουέστ Χαμ - Λέστερ
Ο Λίνγκαρντ πανηγυρίζει γκολ του στο Γουέστ Χαμ - Λέστερ 2021 JOHN WALTON/POOL VIA AP

Η Γουέστ Χαμ φέρεται να έκανε πρόταση στους εκπροσώπους του Τζέσε Λίνγκαρντ, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την 1η Ιουλίου.

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ, που μετρούσε πάνω από 20 χρόνια παρουσίας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας ενταχθεί το 2001 στην Κ-9 των κόκκινων διαβόλων, την 1η Ιουλίου μένει και τυπικά ελεύθερος.

Ο 29χρονος επιθετικός μέσος αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και δύσκολα φαίνεται πως θα αφήσει την Premier League. Σύμφωνα με το Sky Sports, η Γουέστ Χαμ έκανε πρόταση στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή για να τον κάνει δικό της και μένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση.

Ο Λίνγκαρντ είχε έναν επιτυχημένο δανεισμό στα σφυριά τη σεζόν 2020/21, όπου σε 16 εμφανίσεις του πέτυχε εννέα γκολ και πέντε ασίστ. Εμφανίσεις που τον βοήθησαν σε μία περίοδο που η καριέρα του ήταν στην κατιούσα.

Τον Ιανουάριο η Νιούκαστλ είχε εκφράσει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή χωρίς να προχωρήσει η υπόθεση. Τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Λίνγκαρντ είχε 22 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με δύο γκολ και μία ασίστ. Συνολικά στους κόκκινους διαβόλους είχε καταγράψει 232 συμμετοχές.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ