ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους θέλει να κρατήσει τον Ραμπιό και τη νέα σεζόν

Juventus' Adrien Rabiot controls the ball during a a Italian cup semi final second leg soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Wednesday, April 26, 2023. (AP Photo/Luca Bruno)
Ο Αντριέν Ραμπιό @ 2023 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Ο Αντριέν Ραμπιό μένει ελεύθερος από τη Γιουβέντους στις 30 Ιουνίου, ωστόσο οι μπιανκονέρι είναι αισιόδοξοι ότι θα τον κρατήσουν για άλλον ένα χρόνο στο Τορίνο.

Ο Αντριέν Ραμπιό μένει ελεύθερος από τη Γιουβέντους, ωστόσο οι μπιανκονέρι είναι πολύ πιθανό να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, όπως αναφέρει δημοσίευμα του ιταλικού Sky Sport Italia.

Συγκεκριμένα η Γιουβέντους κατέθεσε στον Γάλλο μέσο μια πρόταση με τους ίδιους όρους που είχε το προηγούμενο συμβόλαιό του, προκειμένου να μείνει για άλλη μια χρονιά. Η εν λόγω πηγή αναφέρει ότι ο Γάλλος μέσος και η μητέρα του (που έχει αναλάβει και χρέη ατζέντη) δεν έχουν ικανοποιηθεί από κάποια πρόταση.

Μέσα σε αυτές περιλαμβάνει και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία τον είχε βολιδοσκοπήσει αρκετά την προηγούμενη σεζόν, μιας και ο Τεν Χαχ τον θεωρούσε μια πολύ σημαντική προσθήκη για τον άξονα των κόκκινων διαβόλων.

Μένει να φανεί αν θα έχουμε ανατροπή σε αυτή την υπόθεση, μιας και το προηγούμενο διάστημα το επικρατέστερο σενάριο ήταν ο Ραμπιό να αποχωρούσε από το Τορίνο.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ