ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους θέλει να "δέσει" τον Ρονάλντο έως το 2023

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το τέρμα που πέτυχε στο Γιουβέντους - Ρόμα
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει το τέρμα που πέτυχε στο Γιουβέντους - Ρόμα AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Tuttosport", η Γιουβέντους ετοιμάζει πρόταση επέκτασης στον Κριστιάνο Ρονάλντο προκειμένου να τον κρατήσει κάτοικο του Τορίνο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα γιορτάσει την Παρασκευή (05/02) τα 36α γενέθλιά του, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση. Απόδειξη το γεγονός πως και την εφετινή σεζόν δεν σταματάει να σκοράρει, έχοντας 15 γκολ σε 16 αναμετρήσεις με τη φανέλα της Γιουβέντους σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, γι' αυτό το λόγο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Tuttosport", οι διοικούντες τη "Γιούβε" ετοιμάζουν να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Το τωρινό συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2022, αλλά σύμφωνα με το δημοσίευμα ο CR7 δεν θα ήταν αρνητικός σε επέκταση της συνεργασίας του με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Θυμίζουμε πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2018 αντί 117.000.000 ευρώ από τη Ρεάλ και μετράει 87 γκολ και 21 ασίστ σε 112 συμμετοχές με τη "Μεγάλη Κυρία".

Photo Credits: © 2021 Gregorio Borgia/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ