ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της Λάτσιο στον Μακένι

Ο Γουένστον Μακένι της Γιουβέντους σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μίλαν για τη Serie A 2023-2024 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2024
Ο Γουένστον Μακένι της Γιουβέντους σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Μίλαν για τη Serie A 2023-2024 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2024 © 2024/LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε την ύπαρξη ρατσιστικών συνθημάτων από πλευράς των φιλάθλων της Λάτσιο στο μεταξύ τους παιχνίδι για το Coppa Italia, με αποδέκτη τον Γουένστον Μακένι.

Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia της Λάτσιο, όμως η εικόνα στο "Άλιαντς Στέιντιουμ" δεν ήταν ευχάριστη στο σύνολό της.

Οι "μπιανκονέρι" κατήγγειλαν με ανακοίνωση την ύπαρξη ρατσιστικών συνθημάτων από την κερκίδα των οπαδών της Λάτσιο με αποδέκτη τον Γουένστον Μακένι και προειδοποίησαν ότι θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, όταν διαπιστώσουν τον υπεύθυνο.

Η ανακοίνωση της Γιουβέντους

"Η Γιουβέντους έλαβε γνώση του VIDEO που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το έλαβαν ορισμένα ΜΜΕ, από το οποίο προκύπτουν οι ήχοι από ρατσιστικά συνθήματα από την κερκίδα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι απευθύνονταν προς τον Γουέστον Μακένι, κατά την αντικατάστασή του στον ημιτελικό της Γιουβέντους με τη Λάτσιο.

Επιπλέον, μετά την επιβεβαίωση του περιστατικού από το μέλος του, ο σύλλογος γνωστοποιεί ότι έχει ενεργοποιήσει όλες τις διαδικασίες που αποσκοπούν στην επαλήθευση των γεγονότων και στην παροχή πλήρους συνεργασίας για τον εντοπισμό των πιθανών υπευθύνων και κατά συνέπεια τη λήψη των απαραίτητων μέτρων".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ