ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Η Γιουβέντους είναι έτοιμη για συμβιβασμό με την UEFA για αποκλεισμό απ' το Europa Conference League

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους PRINT SCREEN

Η Γιουβέντους εμφανίζεται να έχει αποδεχθεί τον φετινό αποκλεισμό της από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ώστε να διεκδικήσει χωρίς προβλήματα θέση στο αναμορφωμένο Champions League του 2024-2025.

Η Γιουβέντους θα συμβιβαστεί με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν, ώστε να "καθαρίσει" από τα βάρη των παραβάσεων της προηγούμενης διοίκησης και να διεκδικήσει κανονικά θέση στο αναμορφωμένο Champions League του 2024-2025.

Η υπόθεση των "μπιανκονέρι" σχετικά με τα ψευδή οικονομικά στοιχεία που παρείχαν στην ποδοσφαιρική συνομοσπονδία βρίσκεται στην αρμόδια επιτροπή της UEFA.

Η ιταλική ομάδα έχει συζητήσει ήδη την περίπτωση του συμβιβασμού, ώστε να αποκλειστεί από το φετινό Europa Conference League, από το οποίο είχε μικρές οικονομικές προσδοκίες.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, οι άνθρωποι της Γιουβέντους περιμένουν τη σχετική ενημέρωση από την UEFA εντός ημερών.

Η UEFA έχει προβεί σε αντίστοιχες συμφωνίες και στο παρελθόν, με τελευταίο διάσημο παράδειγμα εκείνο τη Μίλαν, η οποία επίσης είχε... θυσιάσει μία σεζόν στο Europa League για να "καθαρίσει" από τιμωρίες.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE UEFA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ