ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Η Γιουνάιτεντ συζητάει με τον Βαλβέρδε για να αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο | 9 Ιανουαρίου 2020
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα σε αναμέτρηση κόντρα στην Ατλέτικο | 9 Ιανουαρίου 2020 @2020 HASSAN AMMAR/AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε συζητήσεις με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σε αναζήτηση προπονητή μετά την αποχώρηση του Όλε Γκουνάρ Σόλσκιερ και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται είναι αυτή του Ερνέστο Βαλβέρδε ως υπηρεσιακού τεχνικού, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα είναι σε συζητήσεις με τον Τζον Μούρτοχ, τον αθλητικό διευθυντή των κόκκινων διαβόλων, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα.

Ένας από τους λόγους που προκρίνεται η συγκεκριμένη περίπτωση είναι γιατί ο "Τσινγκούρι" έχει διαχειριστεί στο παρελθόν τον Λιονέλ Μέσι, επομένως δεν θα δυσκολευτεί να διαχειριστεί τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Παρόλο που το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Βαλβέρδε προορίζεται για υπηρεσιακός τεχνικός, οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει και για τις συζητήσεις για ποδοσφαιριστές που θα ήθελε να αποκτήσει η ομάδα.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Τζέιμι Τζάκσον του Guardian, η συγκεκριμένη περίπτωση θα προκριθεί μόνο αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο ή τον Μπρένταν Ρότζερς, το όνομα του οποίου επίσης παίζει για τον πάγκο της ομάδας.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ