ΙΝΤΕΡ

Η "Gazzetta dello Sport" αποκάλυψε την νέα Ίντερ του Κόντε

Manchester United manager Jose Mourinho, left, greets Chelsea manager Antonio Conte prior to the English FA Cup final soccer match between Chelsea v Manchester United at Wembley stadium in London, England, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United manager Jose Mourinho, left, greets Chelsea manager Antonio Conte prior to the English FA Cup final soccer match between Chelsea v Manchester United at Wembley stadium in London, England, Saturday, May 19, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο Αντόνιο Κόντε εμφανίζεται "σίγουρος" για να πάρει τη σκυτάλη στον πάγκο της Ίντερ από τον Λουτσιάνο Σπαλέτι και η "Gazzetta dello Sport" ανέλυσε το μεταγραφικό πλάνο των Μιλανέζων για τη νεά σεζόν. Με ή χωρίς Ικάρντι...

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι μετράει μήνες για να αποχαιρετήσει την Ίντερ, ακόμα και αν καταφέρει να την οδηγήσει στο νέο Champions League, με τους ανθρώπους των Μιλανέζων να εχουν πάρει ήδη τις αποφάσεις τους για την επόμενη ημέρα.

Μετά από αρκετό καιρό διαβουλεύσεων και ζυμώσεων σε διοικητικό επίπεδο πάρθηκε η πιο σημαντική απόφαση αναφορικά με το μέλλον της ομάδας, με τον Μπέπε Μαρότα να επιβάλλει στη διοίκηση της Suning (ιδιοκτήτρια εταιρία) τον Αντόνιο Κόντε αφήνοντας στην άκρη τις περιπτώσεις των Μουρίνιο, Ποτσετίνο και Σάρι.

Η "Gazzetta dello Sport" δεν μένει όμως μόνο σε αυτή την εξέλιξη αλλά πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, καθώς μέσω δημοσιεύματος αποκάλυψε τα μεταγραφικά πλανα της Ίντερ για τη νεα σεζόν βάσει των πρώτων εισηγήσεων του Κόντε.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει για τα "θέλω" του Κόντε:

● Στην άμυνα, πέρα από τον Γκοντίν (μένει ελεύθερος από την Ατλέτικο και φέρεται να είναι "κλεισμένος" έχοντας συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας), δεν αναμένονται αλλαγές, με δεδομένο πως πρόκειται για τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του φετινού Καμπιονάτο.

● Στη μεσαία γραμμή, ο Κόντε προορίζει για βασικό τον Ναϊνγκολάν (τον ήθελε και την εποχή που ήταν στην Τσέλσι) αλλά θέλει και ένα τοπ όνομα για πλαισιώσει τον Μπρόζοβιτς, με τους Ράκιτιτς, Γκιουντογκάν, Έρικσεν και Μπαρέλα να είναι υποψήφιοι.

● Στην επίθεση, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας δεν είναι αρνητικός σε ενδεχόμενο αποχώρησης του Ικάρντι και σε περιπτωση πώλησης θα ζητούσε τον Λουκακού, με εναλλακτικές λύσεις τους Τζέκο (Ρόμα) και Σαπάτα (Σαμπντόρια). Σε περίπτωση που φύγει και ο Πέρισιτς, η Ίντερ θα κινηθεί για την απόκτηση του Μπέρχβαϊν της Αϊντχόφεν.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το καλοκαίρι του 2019 θα υπάρχει μεταγραφική επανάσταση στην Ίντερ, με το στόχο να μην είναι άλλος από τη δημιουργία ενός αντίπαλου πόλου στην κυρίαρχο της Serie A την τελευταία οκταετία Γιουβέντους.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ