ΓΑΛΛΙΑ

Η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου έκανε πίσω στη διαμάχη με τον Εμπαπέ για τα δικαιώματα προβολής

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας στην αναμέτρηση με την Ουκρανία στους ομίλους του Μουντιάλ 2022
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας στην αναμέτρηση με την Ουκρανία στους ομίλους του Μουντιάλ 2022 © 2021 THIBAULT CAMUS / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κέρδισε τη μάχη με τη γαλλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FFF) σχετικά με τα δικαιώματα προβολής που σχετίζονται με την εθνική Γαλλίας.

Η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας με την οποία γνωστοποιεί ότι θα αναθεωρήσει τη συμφωνία σχετικά με τα δικαιώματα προβολής των διεθνών ποδοσφαιριστών, βάζοντας προσωρινό τέλος στη διαμάχη που προέκυψε με τους παίκτες της εθνικής Γαλλίας και κυρίως με τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ εδώ και καιρό αρνείται να συμμετάσχει σε εκδηλώσεις της εθνικής Γαλλίας που εκπορεύονται από εμπορικές συμφωνίες της ομοσπονδίας, διότι επιθυμεί να επωφελείται και ο ίδιος από αυτές.

Οι εκπρόσωποί του βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις με την FFF από το προηγούμενο "παράθυρο" εθνικών ομάδων και το μεσημέρι ανακοινώθηκε ότι δεν βρέθηκε κοινός τόπος στις συζητήσεις.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα η ομοσπονδία ανακοίνωσε τις νέες εξελίξεις. "Η FFF θα προβεί σε διεργασίες πάνω σε μία νέα συμφωνία η οποία θα επιτρέπει να διατηρήσει τα συμφέροντά της, την ίδια στιγμή που θα λαμβάνει υπόψιν τα συμφέροντα και τις νόμιμες αξιώσεις που εκφράστηκαν ομόφωνα από τους διεθνείς", αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ