ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Η Γαλατάσαραϊ έτοιμη για το μεγάλο deal με την Ρόμα, για να κάνει δικό της τον Τζανιόλο

Ο Νικολό Τζανιόλο με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς του Europa League κόντρα στην Ελσίνκι | 15 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Νικολό Τζανιόλο με τη φανέλα της Ρόμα σε ματς του Europa League κόντρα στην Ελσίνκι | 15 Σεπτεμβρίου 2022 @2022 ALESSANDRA TARANTINO/AP IMAGES

Η Ρόμα θέλει να πουλήσει άμεσα τον Νικολό Τζανιόλο για να βάλει χρήματα στα ταμεία της και η Γαλατάσαραϊ βρίσκεται ένα βήμα από το να τον εντάξει στο δυναμικό της μέσα από μία άκρως δελεαστική πρόταση στους τζαλορόσι και στον Ιταλό φορ.

Ο Νικολό Τζανιόλο θεωρείται persona non grata στην Ρόμα μετά από τον "ιερό αγώνα" που έκανε για πάνω από έναν μήνα ώστε να αποχωρήσει από την ιταλική πρωτεύουσα, με τις Μίλαν και Μπόρνμουθ να μην καταφέρνουν να τον κάνουν δικό τους για διαφορετικούς λόγους (η πρώτη δεν κάλυψε τις οικονομικές αξιώσεις της Ρόμα, η δεύτερη δεν ήταν της αρεσκείας του παίκτη) αλλά τις ευκαιρίες του για φυγή να μην έχουν εξαντληθεί.

Πριν από λίγα 24ωρα η Γαλατάσαραϊ και η Φενέρμπαχτσε, που έχουν τη δυνατότητα να κανουν μεταγραφές μέχρι τις 8 Φεβρουαρίου (τότε κλείνει το παράθυρο στην Τουρκία), εμφανίστηκαν στην πόρτα των τζαλορόσι και τώρα εκείνη που μοιάζει ένα βήμα από το να τον κάνει δικο της είναι η "Γαλατά".

"Πριν από δύο ημέρες τα βρήκε με τον Τζανιόλο και τώρα συζητάει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τη διοίκηση της Ρόμα για την οριστικοποίηση του deal.

Εάν δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο πλάνο, ο παίκτης ενδέχεται να ταξιδέψει την Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη, σε μία μεταγραφή που θα είναι κανονική και θα περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης", αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Όσον αφορά στο οικονομικό μέρος της συμφωνίας, η Corriere dello Sport αναφέρει πως η "Τσιμ Μπομ" είναι έτοιμη να προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ συν 3 ως μπόνους στην Ρόμα, με την Sportmediaset να προσθέτει πως οι Τούρκοι δεν έχουν πρόβλημα να ικανοποιήσουν τον 23χρονο φορ προσφέροντάς του ετήσιες απολαβές ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Επιπλέον, με δεδομένο πως ο Τζανιόλο θέλει να αφήσει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής του στην Ιταλία (για Μίλαν ή Νάπολι), όλα δείχνουν πως θα μπει και ρήτρα αποδέσμευσης για ένα ποσό της τάξης 30 με 35 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΡΟΜΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ SUPER LIG ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ