ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Η Γαλατά συμφώνησε με την Παρί για την αγορά του Ικάρντι

Η Γαλατά συμφώνησε με την Παρί για την αγορά του Ικάρντι
PRINT SCREEN

Ο Μάουρο Ικάρντι φλέρταρε έντονα με την επιστροφή του στην Ιταλία όμως όλα δείχνουν πως θα παραμείνει στην Τουρκία, με την "Equipe" να αποκαλύπτει πως η Γαλατάσαραϊ έδωσε τα χέρια με την Παρί για να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε έφερε την αγωνιστική εκτόξευση του Μάουρο Ικάρντι, έχοντας 22 γκολ και 7 ασίστ σε 24 ματς τουρκικού πρωταθλήματος και οδηγώντας την Γαλατάσαραϊ στην κατάκτηση του τίτλου, και το γεγονός αυτό σφράγισε την παραμονή του στην γειτονική χώρα.

Ναι μεν ο Αργεντινός φορ και η Γουάντα Νάρα άφησαν να εννοηθεί πως τους ενδιαφέρει η προοπτική επιστροφής στην Ιταλία, με την Μίλαν και την Γιουβέντους να εκφράζουν ενδιαφέρον, ωστόσο όλα δείχνουν πως είναι η "Τσιμ Μπομ" εκείνη που θα γιορτάσει την παραμονή του.

Αυτό το αποκάλυψε η "Equipe", με την γαλλική εφημερίδα να αποκαλύπτει πως η Γαλατάσαραϊ κυνήγησε το deal με την Παρί, η οποία έχει τα δικαιώματά του ως το 2024, και τελικά πέτυχε τη σπουδαία συμφωνία, αποδεχόμενη να καταβάλλει στους πρωταθλητές Γαλλίας το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Με αυτό το ποσό έπεισε την Παρί να τον παραχωρήσει με κανονική μεταγραφή, με τον Ικάρντι από την πλευρά του να είναι έτοιμος να συνεχίσει και δεύτερη σεζόν στην "Γαλατά" έχοντας πρόσφατα απορρίψει πρόταση από την Σαουδική Αραβία που θα του απέφερε 25 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ