ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Φραπάρ έγραψε ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που σφύριξε αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Η Στεφανί Φραπάρ διηύθυνε την αναμέτρηση Γιουβέντους - Ντινάμο Κιέβου το 2020 και έγινε πρώτη γυναίκα διαιτητής που σφύριξε σε ματς του Champions League
Η Στεφανί Φραπάρ διηύθυνε την αναμέτρηση Γιουβέντους - Ντινάμο Κιέβου το 2020 και έγινε πρώτη γυναίκα διαιτητής που σφύριξε σε ματς του Champions League MARCO ALPOZZI/LAPRESSE VIA AP

Η Στεφανί Φραπάρ έγραψε και πάλι ιστορία ως η πρώτη γυναίκα που σφύριξε αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου.

Η Στεφανί Φραπάρ συνεχίζει να γράφει ιστορία. Είναι μια γυναίκα ρέφερι που ρίχνει το ένα "κάστρο" μετά το άλλο και πετυχαίνει πράγματα που έμοιαζαν πολύ μακρινά πριν κάποια χρόνια.

Η Γαλλίδα έγινε η πρώτη γυναίκα που διηύθυνε αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανδρών και συγκεκριμένα ήταν στο Ολλανδία - Λετονία 2-0, έχοντας μάλιστα πολύ καλή απόδοση.

Τον Δεκέμβριο έγινε η πρώτη γυναίκα που σφύριξε αγώνα ανδρών του Champions League και συγκεκριμένα το Γιουβέντους-Ντιναμό Κιέβου (3-0).

Θυμίζουμε πως το 2019 διηύθυνε τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup, ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τσέλσι (κ.α. 1-1, παρ. 2-2, πεν. 5-4), ενώ την ίδια χρονιά βρέθηκε και στον τελικό του Μουντιάλ γυναικών ανάμεσα σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ολλανδία (2-0 η νίκη για τις ΗΠΑ).

@ 2020 Marco Alpozzi / Associated Press

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ