ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Η Φέγενορντ ανακοίνωσε τον διάδοχο του Άρνε Σλοτ στον πάγκο της

Η Φέγενορντ ανακοίνωσε τον διάδοχο του Άρνε Σλοτ στον πάγκο της
PRINT SCREEN

Η Φέγενορντ βρήκε τον άνθρωπο που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Άρνε Σλοτ στον πάγκο της, με την ομάδα του Ρότερνταμ να ανακοινώνει την Τετάρτη (12/6) τη συμφωνία της με τον Μπρίαν Πρίσκε.

Με τον Άρνε Σλοτ στο τιμόνι της η Φέγενορντ έζησε μεγάλες στιγμές την περασμένη τριετία, με κορυφαία όλων την κατάκτηση του τίλου για τη τη σεζόν 2022-23, ωστόσο αυτό το καλοκαίρι αναγκάστηκε να τον αποχωριστεί ελέω της μετακίνησής του στην Premier League για λογαριασμό της Λίβερπουλ.

Ο αντικαταστάτης του πάντως βρέθηκε, με την ομάδα του Ρότερνταμ να καταλήγει σε πλήρη συμφωνία με τον μέχρι πρότινος τεχνικό της Σπάρτα Πράγας, Μπρίαν Πρίσκε, και να ανακοινώνει την πρόσληψή του για τα επόμενα τρία χρόνια.

"Το σίγουρο είναι πως βιαστήκαμε να βρούμε τον νέο προπονητή μας. Ήταν μία διαδικασία που κράτησε για μήνες και στην οποία πήραν μέρος πολλοί προπονητές για να δούμε ποιος θα ταίριαζε καλύτερα στο προφίλ μας.

Ως σύλλογος θέλουμε να χτίσουμε πάνω στην ανάπτυξη και στις επιτυχίες που είχαμε τα τελευταία χρόνια. Έχοντας περάσει από τη σχετική διαδικασία, ο Μπρίαν Μπρίσκε αποδείχτηκε πως ήταν η λογικότερη και καλύτερη λύση για όλους τους εμπλεκομένους", δήλωσε ο τεχνικός διευθυντής της Φέγενορντ, Ντένις τε Κλόζε.

Σημειώνεται πως αυτός είναι ο τέταρτος σύλλογος στην προπονητική καριέρα του 47χρονου Δανού σε τέταρτη διαφορετική χώρα, αφού πριν από την Σπάρτα Πράγας (Τσεχία) είχε εργαστεί ως head coach σε Άντβερπ (Βέλγιο) και Μίντιλαντ (Δανία), με τον Πρίσκε να έχει ήδη κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με την Μίντιλαντ (2020) και δύο πρωταθλήματα με την Σπάρτα (2023, 2024).

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ