ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η εξομολόγηση του Μπίσκαν

Μπίσκαν

Για την επιστροφή του στην Κροατία και τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ μίλησε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Ιγκόρ Μπίσκαν

Ο 30χρονος-αμυντικός μέσος βρήκε καταφύγιο στο τένις αλλά και στη φροντίδα του νεογέννητου βρέφους του. Όλα αυτά μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο, όπου βγήκε από τη ναφθαλίνη.


Τα πράγματα θα πρέπει να καλυτερεύσουν εάν θέλουμε να διατηρήσουμε την ποιότητα στην εθνική Κροατίας. Πρέπει να ανεβάσουμε το επίπεδο στο πρωτάθλημα, το οποίο είναι μέτριο ή ακόμη και λίγο χειρότερο“.



Ο Μπίσκαν απέφυγε να μιλήσει για τον Παναθηναϊκό, όμως αναφέρθηκε όπως ήταν λογικό στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ. ”
Η Ντιναμό έχει αλλάξει πολύ. Οικονομικά είναι πιο ισχυρή από την εποχή που την εγκατέλειψα. Υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Κάθε χρόνο έχουμε την ίδια ιστορία.




Κυριαρχούμε στην Κροατία, όμως δεν είμαστε αρκετά καλοί για να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το γεγονός ότι δεν δίνουμε δύσκολα παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο στο πρωτάθλημα, παίζει σημαντικό ρόλο“.



Ο πρώην διεθνής αναφέρθηκε και στο άλμα της καριέρας του στη Λίβερπουλ.




Ήταν πολύ μεγάλο βήμα για μένα. Μου πήρε ένα, ίσως και δύο χρόνια για να φτάσω στο επίπεδο και να δικαιώσω τις προσδοκίες των οπαδών. Όλα γίνονται γρήγορα και πρέπει να είσαι δυνατός. Δεν υπάρχει χρόνος να κρατήσεις τη μπάλα, δεν έχεις χώρους“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ