SERIE A

Η εξαιρετική ασίστ του Κυριακόπουλου έφερε το 1-1 για την Μπολόνια στο Σαλέρνο

Η εξαιρετική ασίστ του Κυριακόπουλου έφερε το 1-1 για την Μπολόνια στο Σαλέρνο
PRINT SCREEN GLOMEX / COSMOTE TV

Η Μπολόνια βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 7ο λεπτό στην έδρα της Σαλερνιτάνα όμως απάντησε άμεσα, με τον Γιώργο Κυριακόπουλο να βγάζει σέντρα ακριβείας από τα αριστερά και τον Φέργκιουσον να γράφει το 1-1 με κοντινή κεφαλιά.

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος είχε δείξει τα προηγούμενα χρόνια τα διαπιστευτήριά του με τη φανέλα της Σασουόλο και τώρα συνεχίζει να το κάνει στα γήπεδα της Serie A με την Μπολόνια, που τον απέκτησε την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου.

Αυτό το μήνυμα φρόντισε να το δώσει το απόγευμα του Σαββάτου, με τον 27χρονο αριστερό μπακ-χαφ να παίρνει φανέλα βασικού για 7η φορά στους ροσομπλού απέναντι στην Σαλερνιτάνα και να έχει την πρώτη του συμμετοχή σε γκολ με τη νέα του ομάδα από τότε που μεταπήδησε σε αυτήν.

Συγκεκριμένα, αυτό έγινε στο 11ο λεπτό του αγώνα στο Σαλέρνο, με την Μπολόνια να απαντάει δυναμικά στο γκολ που είχε δεχτεί στο 7' από τον Πιρόλα. Ο Κυριακόπουλος, που αγωνίστηκε σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά με το δεξί πόδι, με τη μπάλα να πηγαίνει συστημένη στο κεφάλι του Φέργκιουσον που έγραψε το 1-1 νικώντας τον Οτσόα.

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ