ΙΣΠΑΝΙΑ

Η Ερμόσο κατέθεσε στο δικαστήριο ότι το φιλί του Ρουμπιάλες "δεν ήταν συναινετικό"

Ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, φιλάει την Τζένι Ερμόσο
Ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες, φιλάει την Τζένι Ερμόσο PRINT SCREEN

Η Χένι Ερμόσο κατέθεσε σε δικαστήριο της Μαδρίτης σχετικά με το φιλί στο στόμα του πρώην προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας κατά την απονομή του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε συναινέσει.

Η Χένι Ερμόσο κατέθεσε για περίπου 2,5 ώρες σε δικαστήριο της Μαδρίτης σχετικά με το φιλί στο στόμα που της έδωσε ο πρώην πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας, Λουίς Ρουμπιάλες, κατά την απονομή του τροπαίου του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Αύγουστο του 2023.

Η διεθνής επιθετικός και πρώτη σκόρερ της εθνικής Ισπανίας κατέθεσε ότι το φιλί "ήταν αναπάντεχο και σε καμία στιγμή συναινετικό" και πλέον το δικαστήριο θα αποφασίσει αν ο Ρουμπιάλες θα κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση.

Το δικαστήριο εξετάζει VIDEO ακόμα και από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για το φιλί, καθώς και ανακοινώσεις που είχαν εκδοθεί εκείνη την περίοδο. Σε μία εξ αυτών, η Ερμόσο φέρεται να υποστηρίζει ότι το φιλί ήταν συναινετικό, όμως η Ισπανίδα υποστήριξε ότι πιέστηκε για να μπει το όνομά της.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ