ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Η επόμενη μέρα μετά την παραίτηση Παράσχου

Η επόμενη μέρα μετά την παραίτηση Παράσχου
Παράσχος

Ο Γιώργος Παράσχος αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΣ και το SPORT 24 αναλύει την επόμενη μέρα

Οι δρόμοι του Γιώργου Παράσχου με τον ΠΑΣ "χώρισαν", μετά την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του συλλόγου των Ιωαννίνων, που πλέον έφερε την ομάδα στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με έντεκα βαθμούς(όσους έχει και ο Λεβαδειακός) μετά από 13 αγωνιστικές.
Τίποτε παρόλα αυτά στην αρχή της περιόδου δεν έδειχνε ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο, αφού ο ΠΑΣ στις πρώτες αγωνιστικές αποτελούσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μαζί με την Καβάλα.

Το.. δεκατρία ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι ο τυχερός αριθμός για του Γιώργου Παράσχου, αφού και την περιόδο 2000-01 έφυγε για πρώτη φορά από τον πάγκο του ΠΑΣ, μετά από δεκατρείς παρουσίες στο πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι μετά την ήττα με 3-0 από τον Αστέρα Τρίπολης την 10η αγωνιστική, ο Έλληνας τεχνικός έχασε την εμπιστοσύνη της διοίκησης, που τελικά αποφάσισε να τον κρατήσει στον πάγκο της ομάδας.

Οι σχέσεις του όμως με κάποιος ποδοσφαιριστές δεν ήταν και η καλύτερη, με αποτέλεσμα το κλίμα στην ομάδα το τελευταίο διάστημα να μην είναι και το καλύτερο. Έτσι μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή, ο Γιώργος Παράσχος παραιτήθηκε, όπως είπε ο ίδιος στην συνέντευξη Τύπου, καθώς δεν υπήρχε τρόπος αντιστροφής του κλίματος.

Η επόμενη μέρα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Γιώργος Χριστοβασίλης, δεν θέλει να κάνει κάποια βιαστική κίνηση προσλαμβάνοντας άμεσα κάποιον τεχνικό, αλλά θέλει να περιμένει ίσως και τα δυο επόμενα ματς προτού αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι.

Προς το παρόν στον πάγκο του ΠΑΣ, μέχρι νεοτέρας βέβαια, θα κάθεται ο Θύμιος Γεωργούλης που ήταν βοηθός του 58χρονου τεχνικού και γνωρίζει καλά την ομάδα.

Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ωστόσο το ενδεχόμενο να έχουμε συμφωνία με κάποιο προπονητή, του οποίου η πρόσληψη να είναι ικανή για να αλλάξει το κλίμα.

Ονόματα ακούγονται πολλά, με πρώτα και καλύτερα αυτά των Παπακώστα και Αναστόπουλου. Ο πρώτος τα πήγε περίφημα με την Καβάλα, όμως η διοίκηση των "Αργοναυτών" έλυσε την συνεργασία της μαζί του, για άγνωστους λόγους.

Ο δεύτερος ξέρει καλά την ομάδα του ΠΑΣ, αφού στο παρελθόν έχει περάσει από το τιμόνι του συλλόγου, με τον οποίο έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

* Στις τρεις και μισή είναι προγραμματισμένη η προπόνηση των παικτών του ΠΑΣ, στην οποία δεν αποκλείεται να υπάρξει και ομιλία ανθρώπου της διοίκησης.




















TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ