ΣΤΗΜΕΝΑ

"Η ΕΠΟ εκτελεί εντολές παραγόντων"

"Η ΕΠΟ εκτελεί εντολές παραγόντων"

"Βολές" κατά της ΕΠΟ εξαπέλυσε ο πρώην ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Ανδρέας Φάκος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του για τα στημένα παιχνίδια.

Σειρά του Ανδρέα Φάκου να δώσει το "παρών" στη δίκη για τα στημένα παιχνίδια ήταν το πρωί της Πέμπτης, με τον πρώην ποδοσφαιρικό εισαγγελέα να μην μπορεί να καταθέσει ως μάρτυρας, καθώς έχει υπάρξει κατήγορος για την ίδια υπόθεση σε επίπεδο αθλητικής δικαιοσύνης.

Ωστόσο, παρείχε στο δικαστήριο κάποιες διευκρινήσεις, όπως το να ζητηθούν από την ΕΠΟ οι αποφάσεις των πειθαρχικών επιτροπών για τα ύποπτα ματς και τα εμπλεκόμενα πρόσωπα.

Επίσης, τόνισε ότι έχει εκδώσει και κάποιες διατάξεις για πρόσωπα, τα οποία διαπίστωσε επί των ημερών του ότι δεν εμπλέκονταν στην υπόθεση, αναφέροντας το παράδειγμα του Σταύρου Ψωμιάδη.

Για να ολοκληρώσει τα λεγόμενά του με μία δήλωση-βόμβα: " Εμείς δεν ήμασταν αρεστοί στην ΕΠΟ. Η ΕΠΟ εκτελεί εντολές άλλων. Εκτελεί τις εντολές των παραγόντων. Ένα 15μηνο μείναμε στην ΕΠΟ και φύγαμε. Εγώ άλλο που δεν ήθελα. Σε αυτό το 15μηνο θέλαμε να προσφέρουμε κάτι, αλλά μας αντικατέστησαν και μάλιστα μετά από εμάς δεν πήγε κανένας εισαγγελέας. Έβαλαν έναν φορολογικό δικαστή να ασκήσει εισαγγελική έρευνα" .

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ