CHAMPIONS LEAGUE

Η επιστροφή του Αλνταίρ

Αλνταίρ

Επιστρέφει στα 42 του χρόνια ο Βραζιλιάνος Αλνταίρ προκειμένου να φορέσει τα χρώματα της Μουράτα από το Σαν Μαρίνο

Παγκόσμιος πρωταθλητής με τη σελεσάο το 1994, ο βετεράνος αμυντικός έπειτα από τρία χρόνια (είχε 10 συμμετοχές με τη Τζένοα τη σεζόν 2003/04) επιστρέφει και πάλι στην ενεργό δράση προκειμένου να αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι συλλόγου από το Σαν Μαρίνο στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Θα τα δώσουμε όλα για πρόκριση στον επόμενο γύρο, υπάρχει ενθουσιασμός και αυτοπεποίθηση στα αποδυτήρια. Παρότι έχω καιρό να αγωνιστώ σε τέτοιο επίπεδο νιώθω ότι βρίσκομαι σε καλή φυσική κατάσταση” τόνισε ο Αλνταίρ ενόψει του αποψινού αγώνα κόντρα στη φινλανδική Τάμπερε.



Ο πανύψηλος κεντρικός αμυντικός έχει αγωνιστεί για 13 χρόνια στη Ρόμα (1990-2003), ενώ πέρασε και από τις Μπενφίκα και Φλαμένγκο. Η παρουσία του στη Μουράτα αρχικά έμοιαζε με ανέκδοτο.
“Δεν ξέρω πολλά για το Σαν Μαρίνο, αλλά η πρώτη εντύπωση μου είναι θετική“.



Ο Αλνταίρ χρωστά την επιστροφή του στις επάλξεις στον πρώην παίκτη της Ρόμα, Μάσιμο Αγκοστίνι που θα ενισχύσει στα 43 του και αυτός τις προσπάθειες της Μουράτα.




Ο ‘Condor’ μου μίλησε για τη Μουράτα, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η πρόταση και αποφάσια να την αποδεχθώ. Πάντως δεν σκοπεύω να συνεχίσω σε αυτό το επίπεδο. Προτιμώ το beach soccer“.



Σημειώνεται ότι ο Αγκοστίνι, που έχει αγωνιστεί εκτός των άλλων και στη Νάπολι σκόραρε την περασμένη σεζόν με τα χρώματα της Μουράτα, 16 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ