ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η επιστροφή των δανεικών στον Πειραιά

INTIME SPORTS

Ένας ένας οι δανεικοί που έχει δώσει ο Ολυμπιακός ετοιμάζουν βαλίτσες για Πειραιά. Οι "ερυθρόλευκοι" απέστειλαν έγγραφο ζητώντας την επιστροφή των Μήτρογλου, Γκαλίτσιου, Παπάζογλου, Επστάιν και Σουμπίνιο.

Γεμάτο από ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι το Ρέντη μετά τις διακοπές του Πάσχα. Εκτός από τους παίκτες που ανήκαν φέτος στο ρόστερ, επιστρέφουν και ορισμένοι από τους πολλούς δανεικούς.

Συγκεκριμένα, η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ απέστειλε έγγραφο σε Πανιώνιο, Πανσερραϊκό και Κέρκυρα, με το οποίο ζητά την επιστροφή του Μήτρογλου, του Γκαλίτσιου, του Παπάζογλου, του Επστάιν και του Σουμπίνιο.

Πρόκειται για πέντε ποδοσφαιριστές, που φέτος αγωνίστηκαν δανεικοί, όμως κάποιοι απ’ αυτούς αναμένεται να μείνουν στο ρόστερ την επόμενη χρονιά. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που οι πρωταθλητές Ελλάδας ζήτησαν την επιστροφή τους.

Από την Τρίτη του Πάσχα λοιπόν, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα τους έχει στην διάθεσή του και θα βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για όσους μπορούν να μείνουν και όσους όχι. Μιλάμε για ένα διάστημα περίπου δύο μηνών, όπου οι ποδοσφαιριστές θα περάσουν από… εξετάσεις και ο Ισπανός τεχνικός θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ