Η επαφή με τον Σαββίδη που κρίνει το ραντεβού

Η επαφή Βρύζα-Σαββίδη και το πρωινό ταξίδι του προέδρου της ΠΑΕ στην Πολωνία. Διαβάστε το ρεπορτάζ...
Εδώ και μέρες ο Ζήσης Βρύζας έχει κλείσει εισιτήρια για την μετακίνηση του στο Γκντανσκ της Πολωνίας προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Γερμανία.
Ωστόσο στο μυαλό του είναι και το ραντεβού με τον Ιβάν Σαββίδη.
Γι’ αυτόν τον λόγο δεν είναι σίγουρο ακόμη πως θα βρεθεί στο πλευρό του αντιπροσωπευτικού ματς συγκροτήματος. Αυτό θα ξεκαθαρίσει από μια επαφή πoυ θα έχει με τον ομογενή επιχειρηματία το βράδυ.
Εφόσον κανονιστεί να γίνει συνάντηση άμεσα ενδεχομένως κάπου εκτός Πολωνίας (Ελλάδα-Ρωσία ή αλλού), τότε ο Βρύζας δεν θα “πετάξει” για να δει τον αγώνα της Ελλάδας. Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον κριθεί πως δεν είναι απαραίτητο να γίνει ραντεβού των δύο ανδρών σύντομα, ο Βρύζας θα βρεθεί κανονικά στην Πολωνία.
Σε φουλ ρυθμούς και το σαββατοκύριακο
Ο Δώνης και οι συνεργάτες του συνέχισαν για δεύτερη μέρα το τσεκάρισμα των νεαρών παικτών. Το σημερινό πρόγραμμα είχε οικογενειακό δίτερμα και έτσι ο νέος τεχνικός του ΠΑΟΚ είχε την δυνατότητα να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες.
Δεν συμμετείχε μόνο ο Πόποβιτς (όπως και χθες) και έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο γιατί ενώ έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα στο μηνίσκο και είναι καλά, έπαθε μια μικρή μόλυνση στην γάμπα από τα φάρμακα που έπαιρνε. Θα είναι σύντομα στην διάθεση του Δώνη όμως. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ενώ αρχικά υπήρχε μια σκέψη για ρεπό το σαββατοκύριακο αποφάσισε να γίνουν κανονικά οι προπονήσεις για να έχει περισσότερο χρόνο να τσεκάρει τους νεαρούς.