ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Η ενδεκάδα της Φενέρμπαχτσε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Βίτορ Περέιρα δίνει οδηγίες στο Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ
Ο Βίτορ Περέιρα δίνει οδηγίες στο Φενέρμπαχτσε - Γαλατάσαραϊ © 2021 AP IMAGES

Δείτε την ενδεκάδα που επέλεξε ο Βίτορ Περέιρα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκης. Στον πάγκο ο Πέλκας.

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (25/11, 22:00 COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE SPORT24) αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο Βίτορ Περέιρα θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3, με τον Μπερίσα ως φορ και τους Καχβετσί και Ρόσι στα εξτρέμ. Στον πάγκο ο Πέλκας.

Αναλυτικά η ενδεκάδα τη Φενέρμπαχτσε: Οζέρ, Οσαγί-Σάμουελ, Τισεράντ, Κιμ, Νοβάκ, Γιαντάς, Σόσα, Ζάιτς, Καχβετσί, Μπερίσα, Ρόσι.

Στον πάγκο: Σετίν, Κουλμπίλγκε, Αζίζ, Μέιερ, Πέλκας, Καντιόγλου, Γκιουμούσκαγια, Γκιουλέρ, Σανγκαρέ, Ζαλάι, Σανλιτούρκ, Κουρτουλάν.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROPA LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ