ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η έκθεση για τον Πούσκας

INTIME SPORTS

Παρουσιάστηκε την Δευτέρα η έκθεση με τα αναμνηστικά είδη του Φέρεντς Πούσκας τα οποία θα εκτεθούν για είκοσι μέρες στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων. (PICS)

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το μεσημέρι η παρουσίαση με τα εκθέματα του Φέρεντς Πούσκας τα οποία θα εκτεθούν για είκοσι μέρες στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Το παρών έδωσε η σύζυγος του αείμνηστου, Ελίζαμπεθ αλλά και αρκετοί φίλοι και ποδοσφαιριστές των πράσινων της εποχής του Πούσκας όπως οι Καμάρας, Αντωνιάδης, Κωνσταντίνου, Οικονομόπουλος αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας του Γουέμπλεί κ. Μιχάλης Κίτσιος.

Εκεί ήταν και στελέχη της πράσινης ΠΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 3 Ιουνίου ως και τις 22 του μήνα και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Όσοι επισκεφτούν το πνευματικό κέντρο του Δήμου Αθηναίων θα έχουν την ευκαιρία να δουν προσωπικά αντικείμενα, φωτογραφίες και αναμνηστικά από τη ζωή του Πούσκας.

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

INTIME SPORTS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ