ΕΛΛΑΔΑ

Η δυσαρέσκεια της FIFA και συνάντηση τεσσάρων στο γραφείο του Υπουργού

Η δυσαρέσκεια της FIFA και συνάντηση τεσσάρων στο γραφείο του Υπουργού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γύρω στις 14:30 ξεκίνησε η συνάντηση ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή, τα κλιμάκια της FIFA και της UEFA και τους ανθρώπους της ΕΠΟ. Προηγήθηκε συνάντηση τεσσάρων ατόμων στο γραφείο του υφυπουργού. Ζήτησε ραντεβού με Κοντονή η Original.

Με αρκετή καθυστέρηση σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό ξεκίνησε η συνάντηση κορυφής ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή, τα κλιμάκια της FIFA και της UEFA και τους ανθρώπους της ΕΠΟ. Ο λόγος; Προηγήθηκε συνάντηση τεσσάρων ατόμων στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού και σε αυτή πήρε μέρος ο Σταύρος Κοντονής, ο Κωστάκη Κουτσοκούμνης της FIFA, ο Γιώργος Γκιρτζίκης και ο υπεύθυνος του πολιτικού γραφείου του υφυπουργού, Ιάκωβος Φιλιππούσης.

Η πλευρά της παγκόσμιας ομοσπονδίας εξέφρασε μεγάλη δυσαρέσκεια για τα πλημμελή μέτρα ασφαλείας στο Υπουργείο κατά την άφιξή τους για την συνάντηση, όπου υπήρχε παρουσία οπαδών που αποδοκίμασαν και μάλιστα ανέβασαν και πανό. Οι άνθρωποι της FIFA περίμεναν καλύτερη φύλαξη και προστασία και όχι τέτοια κατάσταση, φτάνοντας για να συναντηθούν με τον Σταύρο Κοντονή για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εξάλλου, τα μέλη της Original ζήτησαν πριν έρθουν οι αξιωματούχοι των ξένων συνομοσπονδιών να συναντηθούν με τον Σταύρο Κοντονή, ο οποίος τους είπε πως μπορεί να τους δεχτεί και να μιλήσει μαζί τους αμέσως μετά (θα βρεθεί με δυο άτομα). Όσο για την συνάντηση που είναι εν εξελίξει, ίσως να μην τραβήξει σε μάκρος, διότι οι Ελβετοί έχουν προγραμματίσει να πετάξουν σε λίγες ώρες από το "Ελ. Βενιζέλος".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ