SPORTS & GOSSIP

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ έδειξε θάρρος αλλά έχασε τη μάχη με τα κύματα

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ έδειξε θάρρος αλλά έχασε τη μάχη με τα κύματα
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΧΕΟΡΧΙΝΑ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΘ ΣΤΟ INSTAGRAM

Η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ιταλία μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με την ίδια να αποκαλύπτει όμως πως υπάρχουν και δύσκολες στιγμές για αυτήν δημοσιεύοντας video από την άνιση μάχη της με τα ορμητικά κύματα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Χεορχίνα Ροντρίγκεθ απολαμβάνουν μπόλικες στιγμές και ξεγνοιασιάς στην Ιταλία στο πλαίσιο της καλοκαιρινής ξεκούρασής του CR7 πριν επιστρέψει στην Σαουδική Αραβία, με το ζευγάρι να περνάει ονειρεμένα αν κρίνει κάποιος από τις φωτογραφίες με τις οποίες "βομβαρδίζει" τους λογαριασμούς τους στα social media η Ισπανίδα καλλονή.

Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες άβολες στιγμές κατά τη διάρκεια της θερινής ραστώνης και μία εξ αυτών θέλησε να τις μοιραστεί με τους ακόλουθούς της η Χεορχίνα, με τη σύντροφο του Πορτογάλου σούπερ σταρ να μην έχει πρόβλημα να... αυτοτσαλακωθεί.

Και αυτό γιατί δημοσίευσε video όπου προσπαθεί να μπει στη θάλασσα αλλά αδυνατεί να κρατήσει την ισορροπία της λόγω των κυμάτων και να πέφτει κάτω, με την εκθαμβωτική Ισπανίδα να διακωμωδεί την όλη κατάσταση σχολιάζοντας με τα εξής λόγια την άτυχη στιγμή της: "Όταν νομίζεις πως είσαι ανίκητος".

TAGS SPORTS & GOSSIP ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ