Η Μπολόνια θέλει τον Καπίνο

Ο Στέφανο Καπίνο δεν έχει καταφέρει ν' αγωνιστεί ακόμη με την Μάιντς και ο γερμανικός σύλλογος εξετάζει το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσει δανεικό για το υπόλοιπο της σεζόν.
Το περασμένο καλοκαίρι ο Στέφανος Καπίνο αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, καθώς η Μάιντς τον απέκτησε από τον Παναθηναϊκό έναντι 2,25 εκ. Ευρώ.
Ωστόσο, ο 20χρονος τερματοφύλακας δεν έχει καταφέρει έως τώρα να κάνει ντεμπούτο με τον γερμανικό σύλλογο. Η Μάιντς αποκλείστηκε από την πρώτη φάση του Κυπέλλου στην Γερμανία και φυσικά πολύ νωρίς από το Europa League και συγκεκριμένα από τον Αστέρα Τρίπολης με αποτέλεσμα να έχει μόνο τα παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα.
Γι’ αυτό τον λόγο οι ”Karnevalsverein” εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν δανεικό για το υπόλοιπο της σεζόν ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής. Όπως αναφέρουν γερμανικά και ιταλικά δημοσιεύματα, η Μπολόνια έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της περιόδου.
Οι ”Rossoblu” αγωνίζονται στην Serie B, βρίσκονται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο τους στην Serie A, γι’ αυτό και βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, καθώς εκτός από τον 36χρονο, Φερντινάντο Κόπολα, δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη λύση στην ομάδα.