ΑΕΛ

Η ατάκα του Παύλου Δερμιτζάκη σε συνέντευξη στο SPORT24 για την κόντρα με τους οπαδούς της ΑΕΛ: "Είμαι επαγγελματίας και θέλω το καλό κάθε ομάδας μου"

Ο Παύλος Δερμιτζάκης
Ο Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξή του στο SPORT24 EUROKINISSI

Ο Παύλος Δερμιτζάκης βρέθηκε κοντά στην παραίτηση από τον πάγκο της ΑΕΛ, λόγω υβριστικών συνθημάτων κατά της νεκρής μητέρας του από τους οπαδούς της ομάδαςμ ωστόσο θα παραμείνει μέχρι νεοτέρας. Η κόντρα με τους οπαδούς των βυσσινί υπήρχε από παλιά και σε αυτή είχε αναφερθεί σε συνέντευξή του στο SPORT24.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έγινε το πρόσωπο των ημερών στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ημέρες, δυστυχώς όχι για καλό λόγο.

Ο 54χρονος τεχνικός έκανε ντεμπούτο με νίκη στον πάγκο της ΑΕΛ κόντρα στον Ηρακλή, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου παραιτήθηκε. Ο λόγος είναι ότι οι οπαδοί των βυσσινί έβρισαν τη νεκρή μητέρα του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η κόντρα μεταξύ των δύο πλευρών κρατάει πολλά χρόνια, καθώς ο Δερμιτζάκης συζητούσε να αναλάβει την ομάδα περί τα τέλη Νοεμβρίου - αρχές Δεκεμβρίου 2010 μαζί με τον τότε ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη. Η συνεργασία τους δεν προχώρησε όμως ποτέ, με τον Καβαλιώτη τεχνικό να αναφέρεται σε αυτό, σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει στο SPORT24.

"Είχα πάει στη Λάρισα, οι οργανωμένοι δεν με ήθελαν γιατί προερχόμουν από τον ΠΑΟΚ και υπήρχε μία κόντρα. Το σεβάστηκα, αν και για μένα ήταν λάθος το σκεπτικό. Είμαι επαγγελματίας προπονητής και θέλω το καλό κάθε ομάδας στην οποία δουλεύω. Και, να ξέρετε, όταν αντιμετωπίζω τον ΠΑΟΚ προσπαθώ ακόμη περισσότερο να κερδίσω γιατί δεν θέλω να μου πει κανένας το παραμικρό.

Φυσικά, έχω αισθήματα για όλες τις ομάδες από τις οποίες πέρασα. Πόσω μάλλον για μία ομάδα στην οποία αγωνίστηκα και ως ποδοσφαιριστής. Ως εκεί όμως. Είμαι προπονητής και αυτό για μένα είναι τρόπος ζωής. Έχω συλλάβει τον εαυτό μου να λαγοκοιμάται και να αναλύει ματς που πέρασε. Ξύπνησα και συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα ματς που είχαμε χάσει…".

TAGS ΑΕΛ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ