ΠΑΟΚ

Η ατάκα του Τσίπρα για το “πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ”

82η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ / Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΡΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MotionTeam

Η 82η ΔΕΘ άνοιξε τις πύλες της, με τον Πρωθυπουργό να αναφέρεται- μεταξύ άλλων- στο "πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ", μιλώντας για το μετρό της Θεσσαλονίκης.

Με τη συμμετοχή του ομίλου της 24MEDIA, άνοιξε τις πύλες της η 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε την πρώτη ημέρα στη ΔΕΘ, κάνοντας μία ιδιαίτερη αναφορά στον ΠΑΟΚ.

“Είναι η πρώτη φορά που το μετρό Θεσσαλονίκης δεν είναι ανέκδοτο. Το μόνο που μένει είναι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό όλα όσα συμβαίνουν στην συμπρωτεύουσα μέσω της Live Blogging πλατφόρμας του NEWS 247

Ο Όμιλος της 24MEDIA συμμετέχει για πρώτη χρονιά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με δικό της branded περίπτερο (Υπαίθριος Χώρος Β13 stand 05) στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ