PREMIER LEAGUE

Η Άστον Βίλα συμφώνησε με τον Τίλεμανς

Η Άστον Βίλα συμφώνησε με τον Τίλεμανς
@2023 DAVID CLIFF/AP IMAGES

Ο Γιούρι Τίλεμανς αποχαιρέτησε την Λέστερ και η Άστον Βίλα ετοιμάζεται να ανοίξει την πόρτα της και να τον υποδεχτεί, με τους βίλανς να κάνουν γνωστή τη συμφωνία τους με τον Βέλγο μέσο.

Η Άστον Βίλα είχε μία άκρως επιτυχημένη παρουσία την περασμένη σεζόν παίρνοντας το εισιτήριο για το Europa Conference League και λίγο καιρό μετά από το φινάλε της Premier League ετοιμάζεται να καλωσορίσει τη νέα σεζόν με ένα δυνατό "χτύπημα".

Αυτός θα είναι η μεταγραφή του Γιούρι Τίλεμανς, με τον 26χρονο Βέλγο μέσο να μένει ελεύθερος από την Λέστερ η οποία αποχαιρέτησε τη μεγάλη κατηγορία, και να έρχεται σε συμφωνία με την ομάδα του Μπέρμιγχαμ.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η αγγλική ιστοσελίδα "Athletic", τονίζοντας μάλιστα πως οι υπογραφές και η ανακοίνωση είναι θέμα χρόνου, από τη στιγμή που εκείνος περνάει αυτή την ώρα από ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, τις τελευταίες ημέρες έγινε ένα τηλεφώνημα του Ουνάι Έμερι στον παίκτη που έπαιξε το ρόλο του στην επίτευξη του deal, με την επικείμενη συμφωνία να αναμένεται να κάνει τον Τίλεμανς κάτοικο "Βίλα Παρκ" για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Όσο για την επισημοποίηση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών, αυτή δεν άργησε να έρθει, με την Άστον Βίλα να κάνει γνωστό πως η παρουσίαση του Βέλγου μέσου θα γίνει την 1η Ιουλίου, οπότε και θα έχει λήξει (30/06) το συμβόλαιό του με την Λέστερ.

Υπενθυμίζεται πως η Λέστερ είχε αποκτήσει τον Τίλεμανς ως δανεικό από την Μονακό τον Ιανουάριο του 2019 και έξι μήνες αργότερα τον έκανε δικό της με κανονική μεταγραφή, με τον Βέλγο να περνάει τέσσερις σεζόν στο "King Power Stadium" (195 συμμετοχές) και να παίζει καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση του FA Cup το 2021, πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ των αλεπούδων απέναντι στην Τσέλσι.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ