ΑΓΓΛΙΑ

Η Άστον Βίλα παρουσίασε τον Κουτίνιο, που πήρε τη φανέλα με το Νο 23

Ο Φιλίπε Κουτίνιο με τη φανέλα της Άστον Βίλα κατά την επίσημη παρουσίασή του
Ο Φιλίπε Κουτίνιο με τη φανέλα της Άστον Βίλα κατά την επίσημη παρουσίασή του PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Παίκτης της Άστον Βίλα είναι με κάθε επισημότητα πλέον ο Φιλίπε Κουτίνιο, με τον Βραζιλιάνο να περνάει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε και στη συνέχεια να ποζάρει με τη φανέλα της νέας του ομάδας.

Επιστροφή στην Αγγλία και στην Premier League για τον Φιλίπε Κουτίνιο μετά από 3,5 χρόνια απουσίας. Η Άστον Βίλα είχε δώσει τα χέρια με την Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν (υπάρχει οψιόν αγοράς) και το βράδυ της Τρίτης (11/1) παρουσίασε το νέο μεταγραφικό της απόκτημα, από τη στιγμή που εκείνος πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

"Είναι εδώ και είναι τέλειος", είναι ο τίτλος στο video που δημοσίευσε η ομάδα του Μπέρμιγχαμ για το νέο αστέρι της, με τον άλλοτε παίκτη της Λίβερπουλ να παίρνει τη φανέλα με το Νο 23.

"Είναι ευχαρίστησή μου να βρίσκομαι εδώ, σε αυτό το σπουδαίο κλαμπ. Μίλησα πολύ με τον προπονητή, τον Στίβι (σ.σ. Τζέραρντ) που μου μίλησε για το σύλλογο και τις φιλοδοξίες που έχει.

Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ", δήλωσε ο 29χρονος επιτελικός μέσος στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε ως παίκτης της Άστον Βίλα.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ