ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Άρσεναλ διέλυσε με εξάρα τη Σεβίλλη, η Ατλέτικο υπέταξε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι για το Florida Cup 2022, Ορλάντο | Σάββατο 23 Ιουλίου 2022
Οι παίκτες της Άρσεναλ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν σε φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι για το Florida Cup 2022, Ορλάντο | Σάββατο 23 Ιουλίου 2022 © 2022 JOHN RAOUX/ASSOCIATED PRESS

Η Άρσεναλ ισοπέδωσε με 6-0 τη Σεβίλλη στο Emirates Cup, με τον Γκαμπριέλ Ζεζούς να σημειώνει χατ τρικ. Η Ατλέτικο λύγισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Νορβηγία.

Η Άρσεναλ έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στη Σεβίλλη, την οποία διέλυσε με 6-0 για το Emirates Cup στο Λονδίνο, έχοντας προβάδισμα τεσσάρων γκολ από το 19ο λεπτό.

Ο "χορός" άρχισε μόλις στο 10ο λεπτό με πέναλτι του Μπουκαγιό Σακά, ο οποίος σκόραρε και στο 19'. Ενδιάμεσα, ο Γκαμπριέλ Ζεζούς βρήκε δίχτυα δύο φορές και έκανε το 5-0 στο 77'. Ο Έντι Ενκετιά διαμόρφωσε το θριαμβευτικό 6-0 για τους γηπεδούχους, που είχαν και νέο αρχηγό, τον Μάρτιν Έντεγκαρντ.

Η Σεβίλλη παρατάχθηκε με ενδεκάδα που περιελάμβανε αρκετούς βασικούς και μόνο οι μαζεμένες αλλαγές που έκανε ο Τζούλεν Λοπετέγκι στο 70' και στο 80' αφορούσαν νεαρούς Ισπανούς.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλιάες, Σακά (79' Ενκετιά), Πάρτεϊ (79' Ελνένι), Τσάκα (79' Λοκονγκά), Ζιντσένκο (79' Σοάρες), Έντεγκαρντ, Ζεζούς (79' Πεπέ), Μαρτινέλι (90' Νέλσον)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπουνού, Νάβας, Καρμόνα, Ρέκικ (70' Σάλας), Ακούνια (70' Πέρεθ), Ράκιτιτς, Φερνάντο (70' Ρομέρο), Τόρες (80' Ελ Χανταντί), Λαμέλα (80' Κρουθ), Εν Νεσιρί (70' Ορτίθ), Κορόνα (80' Κιντάνα)

Σε μία άλλη φιλική αγγλοϊσπανική μονομαχία, η Ατλέτικο επιβλήθηκε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όσλο. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Ζοάο Φέλιξ στο 86ο λεπτό, περνώντας ως αλλαγή στο 59' στη θέση του Γιανίκ Καράσκο.

Ο Έρικ τεν Χαχ παρατάχθηκε με αρκετούς από τους παίκτες που λογίζει ως βασικούς, φυσικά εκτός του Κριστιάνο Ρονάλντο που έμεινε εκτός αποστολής για τη Νορβηγία και πιθανότατα θα αγωνιστεί στο κυριακάτικο φιλικό κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο στο "Ολντ Τράφορντ".

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Λίντελεφ, Μαλάσια, Μακτόμινεϊ (69' Φαν ντε Μπεκ), Φρεντ, Ελάνγκα (76' Πελίστρι), Φερνάντες, Ράσφορντ, Μαρσιάλ (69' Έρικσεν)

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Μολίνα (59' Βας), Χιμένες (59' Βίτσελ), Σάβιτς (59' Σαούλ), Ρεϊνίλντο, Γιορέντε (59' Ντίεθ), Κοντογκμπιά (59' Ντε Πολ), Λεμάρ (59' Κόκε), Καράσκο (59' Φέλιξ), Κορέα (59' Γκριεζμάν), Κούνια (59' Μοράτα)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΕΒΙΛΛΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΤΛΕΤΙΚΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ