ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Αργεντινή -χωρίς Μέσι- φιλοδώρησε με τριάρα το Ελ Σαλβαδόρ

Ο Χιοβάνι Λο Σέλσο με τη φανέλα της Αργεντινής απέναντι στο Ελ Σαλβαδόρ
Ο Χιοβάνι Λο Σέλσο με τη φανέλα της Αργεντινής απέναντι στο Ελ Σαλβαδόρ @2024 MATT SLOCUM/AP IMAGES

Η Αργεντινή στερήθηκε τις υπηρεσίες του -τραυματία- Μέσι απέναντι στο Ελ Σαλβαδόρ ωστόσο πήρε μία άνετη νίκη με 3-0 στο φιλικό των δύο ομάδων στις ΗΠΑ, που ήταν το πρώτο παχνίδι για την "αλμπιστελέστε" μέσα στο 2024.

Με επιτυχία στέφθηκε το πρώτο από τα δύο προγραμματισμένα φιλικά της Αργεντινής επί αμερικανικού εδάφους, με τα οποία "εγκαινίασε" το 2024, με την ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι να επικρατεί με 3-0 του Ελ Σαλβαδόρ στο "Venue Lincoln Financial Field".

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια αγωνίστηκε χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο, με το γεγονός αυτό να μην την εμποδίζει να πάρει μία σχετικά άνετη νίκη.

Ο Ρομέρο άνοιξε το σκορ στο 16' με κεφαλιά και ο Έντσο Φερνάντες έκανε δύο τα γκολ της ομάδας του με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Λο Σέλσο στο 52ο λεπτό με σουτ εντός περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους Νοτιοαμερικανούς είναι τα ξημερώματα της Τετάρτης όπου αντιμετωπίζουν στο Λος Άντζελες την Κόστα Ρίκα.

Η σύνθεση της Αργεντινής: Μαρτίνες, Πέρες, Ρομέρο (73' Μολίνα), Ταγλιαφίκο (56' Μπάρκο), Γκονσάλες (46' Γκαρνάτσο), Ντε Πολ (65' Μπουονανότε), Παρέδες, Φερνάντες (46' Οταμέντι), Λο Σέλσο (73' Μακάλιστερ), Ντι Μαρία, Μαρτίνες

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ