ΠΑΟΚ

Η απουσία του Κίτσιου και η επιθετική άμυνα

INTIME SPORTS

Ο Στέλιος Κίτσιου προτιμήθηκε να μην συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα του ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής (12/7). Ατομικό για τον Εγιάλ Γκολάσα.

Ξανά εκτός του κανονικού προγράμματος του ΠΑΟΚ έμεινε ο Στέλιος Κίτσιου. Ο Ελληνας ποδοσφαιριστής δεν προπονήθηκε ούτε το πρωί, ούτε όμως και το απόγευμα της Κυριακής (12/7) καθώς ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές.

Από εκεί και πέρα ο Εγιάλ Γκολάσα που το πρωί δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας, έκανε ατομικό πρόγραμμα το απόγευμα.

Όσον αφορά το τακτικό κομμάτι, ο Ιγκόρ Τούντορ δίνει μεγάλη έμφαση στην επιθετική άμυνα. Σε αυτόν τον τομέα ο Κροάτης δείχνει στους παίκτες του το πώς θα πρέπει να κινούνται μέσα στο γήπεδο για να δυσκολέψουν τον αντίπαλο στο παιχνίδι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ