ΞΑΝΘΗ

Η αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ

INTIME SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε τους 20 παίκτες της Skoda Ξάνθης που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη, για το κυριακάτικο ματς της πρεμιέρας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η Skoda Ξάνθη ολοκλήρωσε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/8) την προετοιμασία της για το κυριακάτικο ματς (21.30, NS1)με τον “Δικέφαλο” και αμέσως μετά ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε γνωστή την 20μελή αποστολή, από την οποία έμειναν εκτός επτά παίκτες.

Ο λόγος για τους τραυματίες Ντίκα και Λαζαρίδη, τον ανέτοιμο Φλίσκα, καθώς και τους Τσουμάνη, Λοντίγκιν, Ζαρόπουλου και Γκσπούρνινγκ.

Η 20άδα που επέλεξε ο Έλληνας τεχνικός για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Αλτιπαρμακόφσκι, Ντάνι, Εντιμάρ, Μαρσελίνιο, Μαρκόφσκι, Πόι, Στάζιακ, Βιβιανί, Βάλλας, Βασιλακάκης, Βλαχοδήμος, Γκατσολάρι, Καζάκης, Κομεσίδης, Λυμπερόπουλος, Μάνταλος, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Σουάνης, Σταθάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ