ΙΤΑΛΙΑ

Η απόκτηση του Τονάλι έγινε ντέρμπι μεταξύ Μίλαν και Ίντερ

Η απόκτηση του Τονάλι έγινε ντέρμπι μεταξύ Μίλαν και Ίντερ
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, παραδέχτηκε πως η Ίντερ είχε αρχικά προβάδισμα για τον Σάντρο Τονάλι, με την Μίλαν να έχει όμως αυτή τη στιγμή ίδιες πιθανότητες για την απόκτησή του.

Και ξαφνικά ντέρμπι μεταξύ της Μίλαν και της Ίντερ. Όχι εντός γηπέδου, εκεί που έχουν κονταροχτυπηθεί εκατοντάδες φορές στην ένδοξη ιστορία τους αλλά... μεταγραφικό, με τον Σάντρο Τονάλι να αποτελεί το μήλον της Έριδος.

Ο 20χρονος Ιταλός μέσος της Μπρέσια φαινόταν να είναι κλεισμένος από την Ίντερ εδώ και καιρό, όμως δεν ήρθαν ποτέ σε συμφωνία με την ομάδα του οι νερατζούρι, με την Μίλαν να βρίσκει έτσι την ευκαιρία να μπει σφήνα και πλέον τις δύο ομάδες της Λομβαρδίας να έχουν ίσες πιθανότητες.

Αυτό ουσιαστικά ομολόγησε ο πρόεδρος της Μπρέσια, Μάσιμο Τσελίνο, που είπε την Παρασκευή στο Sky Sport Italia: "Εκτίμησα τον επαγγελματισμό του Πάολο Μαλντίνι, που θυμίζει έντονα το στιλ της ιστορικής Μίλαν.

Δεν θέλω προσθέσω κάτι καθώς δεν επιθυμώ να δώσω λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει. Ο Μπέπε Μαρότα έδειξε το ενδιαφέρον της Ίντερ για τον παίκτη, έτσι προσπάθησα να αποφύγω τις διαπραγματεύσεις με τους άλλους συλλόγους, συμπεριλαμβανομένων και αυτών του εξωτερικού.

Όμως, αυτό το παιδί χρειάζεται να μάθει το μέλλον του. Εγώ δεν βιάζομαι, ο Τονάλι όμως βιάζεται", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ, η Μίλαν προσφέρει 10.000.000 ευρώ για το δανεισμό του με οψιόν αγοράς του έναντι άλλων 10-15 εκατομμυρίων, με την Ίντερ από την πλευρά της να έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση των Κολάροφ και Βιδάλ και να έχει αφήσει προσωρινά στην άκρη την περίπτωση του Τονάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ