ΚΥΠΡΟΣ

Η Ανόρθωση με Λάζαρο και Ουάρντα διέλυσε τον ΑΠΟΕΛ

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την Ανόρθωση
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την Ανόρθωση PHORTO CREDITS: PRINT SCREEN

Η Ανόρθωση επικράτησε του ΑΠΟΕΛ με 4-1 με πρωταγωνιστές τους Χριστοδουλόπουλο και Ουάρντα και έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Αμρ Ουάρντα η Ανόρθωση διέλυσε το ΑΠΟΕΛ κερδίζοντας με 4-1 και έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Ο Έλληνας εξτρέμ μόλις στο 3' της αναμέτρησης βρέθηκε στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Ο Ουάρντα ήταν αυτός που έγραψε το 2-0 στο 10' μετά το λάθος στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και ο Χριστοδουλόπουλος στο 39' έγραψε το 3-0 μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ουάρντα. Το τέταρτο γκολ της Ανόρθωσης ήρθε στο 55' μετά από αυτογκόλ του Σαμπάλα ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν απλά να μειώσουν το σκορ στο 90+4' με τον Εντονγκαλά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Λόρια, Χαμπαρντζμιγιάν, Κορέιρα, Ρισβάνης, Κορέα, Χριστοδουλόπουλος, Χριστοφί, Χουσμπάουερ, Αρτυματάς, Ουάρντα, Νοβότνι.

ΑΠΟΕΛ: Σκουφέτ, Σάβιτς, Καρό, Σαμπαλά, Οκριασβίλι, Σόουζα, Σάρφο, Πέντρο, Εντονγκαλά, Κβιλιτάϊα, Νατέλ.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΑΠΟΕΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ