ΑΓΓΛΙΑ

Η ανακοίνωση της Έβερτον για τον παίκτη που συνελήφθη για παιδοφιλία

Η έδρα της Έβερτον, Γκούντισον Παρκ
Η έδρα της Έβερτον, Γκούντισον Παρκ @2021 JON SUPER/POOL VIA AP IMAGES

Λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη παίκτη της Premier League με την κατηγορία της παιδοφιλίας, η Έβερτον εξέδωσε ανακοίνωση όπου κάνει γνωστό πως απέβαλε ποδοσφαιριστή από την πρώτη ομάδα της, περιμένοντας τα αποτελέσματα της αστυνομικής έρευνας.

Η αποκάλυψη της σύλληψης ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Premier League με την κατηγορία της τέλεσης σεξουαλικών αδικημάτων σε παιδιά αρχίζει να παίρνει μεγάλη έκταση στα βρετανικά ΜΜΕ, χωρίς κάποιο μέσο να έχει προχωρήσει στη δημοσίευση του ονόματός του.

Πάντως, δύο 24ωρα μετά τη σύλληψη του παίκτη, η Έβερτον εξέδωσε ανακοίνωση όπου ενημερώνει για την αποβολή ενός παίκτη της από την πρώτη ομάδα, που έκανε πολλούς να θεωρήσουν πως υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ των δύο συμβάντων και πως ο παίκτης που βρίσκεται στο στόχαστρο αστυνομικής έρευνας ανήκει στην ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ.

"Ή Έβερτον μπορεί να επιβεβαιώσει πως έχει αποβάλλει παίκτη από την πρώτη ομάδα της, αναμένοντας την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας.

Ο σύλλογος θα συνεχίσει να στηρίζει τις Αρχές στις έρευνές τους και δεν θα κάνει κάποια άλλη ανακοίνωση στην παρούσα φάση", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν την Δευτέρα (19/7) οι μπλε του Λίβερπουλ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΕΒΕΡΤΟΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ