ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Η Αλ Σαμπάμπ δίνει 80 εκατ. ευρώ στον Ικάρντι για δύο χρόνια

Η Αλ Σαμπάμπ δίνει 80 εκατ. ευρώ στον Ικάρντι για δύο χρόνια
PRINT SCREEN

Η εξαιρετική περυσινή παρουσία του Μάουρο Ικάρντι στην Γαλατάσαραϊ έχει φέρει μία ασύλληπτη πρόταση στα πόδια του, με την Αλ Σαμπάμπ να του προσφέρει το μυθικό ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για να αγωνιστεί σε αυτήν τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Μάουρο Ικάρντι αλλά και η σύντροφός του, Γουάντα Νάρα, στέλνουν διαρκώς μηνύματα τις τελευταίες ημέρες, περί της επιθυμίας του Αργεντινού επιθετικού να επιστρέψει στην Ιταλία έπειτα από την παρουσία του σε Παρί και Γαλατάσαραϊ, όμως λογαριάζουν χωρίς τον... ξενοδόχο.

Όπου ξενοδόχος, στο φετινό καλοκαίρι προσθέστε δίπλα το όνομα μίας ομάδας που προέρχεται από την Σαουδική Αραβία, με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Μάρκο Κοντέριο, να αποκαλύπτει μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter πως ο άλλοτε κάπτεν της Ίντερ έχει στα χέρια του μία ασύλληπτη πρόταση από την Αλ Σαμπάμπ.

Αυτή είναι για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι του ποσού των 80 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Κοντέριο να υποστηρίζει πως οι Σαουδάραβες δίνουν και 20 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί, που έχει τα δικαιώματά του μέχρι το 2024, ώστε να ανάψει και εκείνη το πράσινη φως και να ολοκληρωθεί το σπουδαίο deal.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ