ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Ίντερ: Η Αλ Νασρ ενεργοποίησε τη βόμβα ανακοινώνοντας τον Μπρόζοβιτς

Ίντερ: Η Αλ Νασρ ενεργοποίησε τη βόμβα ανακοινώνοντας τον Μπρόζοβιτς
PRINT SCREEN

Η Αλ Νασρ ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να δίνει σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ στον Κροάτη για τριετές συμβόλαιο αλλά και 18 εκατομμύρια στην Ίντερ.

Το σίριαλ Μαρσέλο Μπρόζοβιτς ολοκληρώθηκε με θετική έκβαση για την Αλ Νασρ, την Ίντερ και τον ίδιο τον παίκτη, αφού το απόγευμα της Δευτέρας (3/7) βγήκε ο λευκός καπνός που όλοι προσδοκούσαν.

Αυτό έγινε μέσω της ανακοίνωσης της Αλ Νασρ, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να κάνει δικό της τον Κροάτη διεθνή μέσο, προσφέροντάς του ένα ποσό κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το καλοκαίρι του 2026, και τους νερατζούρι να βάζουν στα ταμεία τους 18 εκατομμύρια.

"Μην ανησυχείτε, είμαι εδώ. Επιλέγω την Αλ Νασρ", ήταν τα πρώτα λόγια του Μπρόζοβιτς σε ένα video που δημοσίευσε η Αλ Νασρ, με τον έμπειρο Κροάτη διεθνή μέσο να γίνεται έτσι συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σημειώνεται πως ο Μπρόζοβιτς ήταν μέλος της Ίντερ τα τελευταία 8,5 χρόνια και σε αυτό το διάστημα πήρε μέρος σε 330 ματς με την νερατζούρα φανέλα, σημειώνοντας 31 γκολ και κατακτώντας 5 τίτλους (1 πρωτάθλημα, 2 Κύπελλα, 2 ιταλικά Σούπερ Καπ) με τους Μιλανέζους.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΝΤΕΡ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ