ΚΟΣΜΟΣ

Η Αλ Αχλί διώχνει τον Καναβάρο

Η Αλ Αχλί διώχνει τον Καναβάρο

Η περιπέτεια του Φάμπιο Καναβάρο στα Αραβικά Εμιράτα παίρνει πρόωρα τέλος, με τον πρόεδρο της Αλ Αχλί να δηλώνει δυσαρεστημένος από την περσινή προσφορά του Ιταλού και να τον βγάζει στο "σφυρί" αυτό το καλοκαίρι.

Μπορεί ο Φάμπιο Καναβάρο να πήγε με δάφνες στα Εμιράτα (αρχηγός της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Ιταλίας του 2006) και να υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας, όμως το τέλος του στην Αλ Αχλί δεν είναι σίγουρα αυτό που φανταζόταν και προσδοκούσε.

Μετά από μία απογοητευτική σεζόν της ομάδας που την βρήκε να τερματίζει 8η (για δεύτερη σερί σεζόν μάλιστα), ο πρόεδρός της ομάδας από το Ντουμπάι, Αμπντουλάχ Σαίντ Αλ Ναμποντάχ, πήρε απόφαση να κάνει σαρωτική εκκαθάριση στο ρόστερ, με τη... μπάλα να παίρνει και τον 37χρονο στόπερ.

"Δεν προσέφερε αυτά που περιμέναμε από εκείνον", τόνισε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι ο Καναβάρο βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών.

"Ξέρουμε ήδη ότι κανείς από τους ξένους παίκτες που είχαμε δεν θα συνεχίσει. Θα γίνει μεγάλη επανάσταση με έναν νέο προπονητή, που προς το παρόν δεν θέλω να πω το όνομά του".

Υπενθυμίζεται ότι η Αλ Αχλί έχει ήδη αποκτήσει τους επιθετικούς Γκραφίτε (Βόλφσμπουργκ) και Κοέλιο (Τραμπζονσπόρ), οι οποίοι μαζί με τον πρώην άσο της Τορίνο, Πίνγκα, θα αποτελέσουν την τριπλέτα των ξένων στο ρόστερ της.

TAGS ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ