ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει τον αριστερό μπακ, Μπαρτολομέι Βντόβικ σύμφωνα με τους Πολωνούς

Ο Μπαρτολομέι Βντόβικ
Ο Μπαρτολομέι Βντόβικ

Δημοσιεύματα της Πολωνίας συνδέουν την ΑΕΚ με τον αριστερό μπακ της Γιαγκελόνια, Μπαρτολομέι Βντόβικ, αναφέροντας ότι η Ένωση έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Πολωνός αριστερός μπακ της Γιαγκελόνια, Μπαρτολομέι Βντόβικ, σύμφωνα με όσα γράφουν στη χώρα.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή "Pogadajmy o Pilce", ο Πολωνός δημοσιογράφος, Τόμας Βλόνταρτσικ, υποστήριξε ότι η Ένωση ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 23χρονου που πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στην Ekstraklasa.

Τη φετινή σεζόν μετράει οκτώ γκολ και τρεις ασίστ σε συνολικά 15 παιχνίδια και σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, πράγματι είναι μία περίπτωση που ενδιαφέρει την ΑΕΚ για το αριστερό άκρο της άμυνας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός αμυντικός ανήκει στο ίδιο μανατζερικό γραφείο με τον Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Ο Βντόβικ αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Ρουχ Χορζόβ, ενώ το 2019 αποχώρησε με προορισμό της Όντρα Όπολε. Τον Ιανουάριο του 2020 πήρε μεταγραφή για την Γιαγκελόνια, με την οποία μετράει 95 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με 11 γκολ και 9 ασίστ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΩΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ