ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει να τελειώσει άμεσα με τον Εσέκιελ Πόνσε για να τον δηλώσει στη λίστα εν όψει της Ντίναμο Ζάγκρεμπ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / EUROKINISSI

Η ΑΕΚ τρέχει να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα τη μεταγραφή του Εσεκιέλ Πόνσε για να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα και να είναι διαθέσιμος για τους δύο αγώνες με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στα προκριματικά του Champions League.

Από αργά το βράδυ της Πέμπτης 3 Αυγούστου, έγινε γνωστό πως η ΑΕΚ κατέληξε σε συμφωνία με την Έλτσε για την απόκτηση του Εσεκιέλ Πόνσε, ο οποίος θα επιστρέψει στην Ένωση έπειτα από πέντε χρόνια.

Με το τυπικό σκέλος να απομένει πλέον για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να κλείσει όσο πιο σύντομα γίνεται το ζήτημα, το μείζον θέμα είναι τι μέλλει γενέσθαι εν όψει των δύο αγώνων με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για τα προκριματικά του Champions League.

Στόχος να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες άμεσα, ώστε ακολούθως να μπορεί να δηλωθεί στη λίστα για τους δύο κρίσιμους ευρωπαϊκούς αγώνες. Σε πρώτη φάση, το όνομα του Εσεκιέλ Πόνσε δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα που κατέθεσε η ΑΕΚ στην UEFA την Πέμπτη 3 Αυγούστου, τούτο όμως δεν σημαίνει πως αποκλείεται να μπει. Στο παρά πέντε.

Κι αυτό γιατί η Ένωση, όπως κι όλες οι ομάδες της διοργάνωσης, μπορεί να κάνει δύο αλλαγές στη λίστα, με καταληκτική ημερομηνία τα μεσάνυχτα της παραμονής του αγώνα, δηλαδή το βράδυ της Δευτέρας 7 Αυγούστου.

Αν φυσικά ο Ματίας Αλμέιδα αποφασίσει σχετικά και κρίνει ότι -αν και... φρέσκος εντός των αποδυτηρίων- ο Εσεκιέλ Πόνσε μπορεί να συνδράμει στην προσπάθεια πρόκρισης στα playoffs του Champions League.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CHAMPIONS LEAGUE ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ