ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προσκάλεσε Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζο και όλους τους πρόεδρους της Super League στα εγκαίνια της OPAP Arena

Η ΑΕΚ προσκάλεσε Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζο και όλους τους πρόεδρους της Super League στα εγκαίνια της OPAP Arena
EUROKINISSI

Η ΑΕΚ θέλει να γιορτάσει με τον πλέον επίσημο τρόπο την είσοδό στο νέο της σπίτι και για το λόγο αυτό έστειλε πρόσκληση για τα εγκαίνια της OPAP Arena σε όλους τους ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League.

Η 30η Σεπτεμβρίου πλησιάζει και μαζί αδειάζει η κλεψύδρα του χρόνου για να μπει ένα τέλος σε 20 χρόνια αναμονής και να επιστρέψει η ΑΕΚ σπίτι της, εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά της.

Αυτό θα γίνει φυσικά μέσω της εισόδου της στην OPAP Arena, με την Ένωση να πραγματοποιεί την Παρασκευή τα εγκαίνια στο νέο στολίδι της και να επιθυμεί να τα γιορτάσει με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Αυτό θα γίνει με την παρουσία όλων των ισχυρών παραγόντων του ελληνικού ποδοσφάιρου, με τη διοίκηση της Ένωσης να στέλνει προσκληση για τα εγκαίνια σε όλους τους προέδρους-ιδιοκτήτες των ομάδων της Super League.

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Αλαφούζος είναι μεταξύ των προσώπων που έχουν προσκληθεί να παραστούν στην λαμπρή εκδήλωση, με τους κιτρινόμαυρους να εργάζονται πυρετωδώς όλο αυτό το διάτημα για να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα, που θα μείνει αξέχαστο σε όσους βρεθούν στις εξέδρες για να γιορτάσουν την επιστροφή της αγαπημένης τους ομάδας στη φυσική της έδρα.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE OPAP ARENA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ