ΑΕΚ

Η ΑΕΚ κατέθεσε αίτημα για διακοπή του παιχνιδιού στο ημίχρονο

Οι παίκτες της ΑΕΚ στην προθέρμανση του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης
Οι παίκτες της ΑΕΚ στην προθέρμανση του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης INTIME

Η ΑΕΚ μέσω του εκπροσώπου της, Βασίλη Δημητριάδη, κατέθεσε αίτημα στον διαιτητή Καραντώνη να διακόψει το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης διεξάχθηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες, λόγω της βροχόπτωσης που βάρυνε τον αγωνιστικό χώρο, αλλά και του έντονου αέρα που επικρατούσε κυρίως στα πρώτα λεπτά. Η Ένωση κατέθεσε αίτημα στο ημίχρονο για διακοπή του παιχνιδιού.

Συγκεκριμένα, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού υπήρχαν αρκετές διαβουλεύσεις για το αν θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Η Ένωση μέσω του Βασίλη Δημητριάδη και παρουσία ενός εκπροσώπου του Αστέρα ρώτησε τον Καραντώνη πριν την έναρξη της αναμέτρησης, αν είναι "οκ" ο αγωνιστικός χώρος και έλαβε καταφατική απάντηση.

Στο ημίχρονο έκανε αίτημα διακοπής (μέσω του Δημητριάδη), με τον διαιτητή να του απαντά ότι θα το τσεκάρει, ωστόσο αποφάσισε να συνεχιστεί το δεύτερο μέρος. Ο Αστέρας με τη σειρά του, όπως υποστήριξαν οι άνθρωποι της ΑΕΚ, τόνισε ότι το αφήνει στην κρίση του διαιτητή.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ